Kuopion Tekun Opiskelijayhdistys (KUTOP)

Hallitus

PUHEENJOHTAJA

Eetu Saastamoinen

pj.kutop@edu.savonia.fi

Puheenjohtaja toimii yhdistyksen keulakuvana ja edustaa yhdistystä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Puheenjohtaja valmistelee hallituksen kokoukset ja huolehtii että ne pidetään ajallaan. Puheenjohtaja myös valvoo kokouksissa päätettyjen tehtävien toimeenpanoa. Puheenjohtajalla on nimenkirjoitusoikeus ja hän huolehtii mm. muutokset yhdistysrekisteriin. Puheenjohtaja on viime kädessä vastuussa hallituksen toiminnasta.

Moikka! Olen Eetu Saastamoinen, neljännen vuoden konetekniikan opiskelija ja toimin tänä vuonna KUTOPin puheenjohtajana. Opiskelun vastapainona harrastan lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä, syksyisin metsästystä. Toimin opiskelun ohessa SAVOTTAn edustajiston varapuheenjohtajana. Minuun voi törmätä opiskelijabileissä tai KUTOPin päämajalla luokassa A3082. Tulehan pyörähtämään juttusilla ja kysymään opiskelija-aktiivitoiminnasta tai kerro ideoita yhdistyksen toimintaan!

 

KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTINEN VASTAAVA

Saijamalla Klemetti

kopo.kutop@edu.savonia.fi
sopo.kutop@edu.savonia.fi

Koulutuspoliittinen vastaava eli KOPO huolehtii opiskelijoiden oikeuksista ja ottaa kantaa opiskelun sujuvuuteen ja laatuun.
Sosiaalipoliittinen vastaava eli SOPO keskittyy yhdistysten jäsenten opiskeluaikaisesta hyvinvoinnista. Tähän kuuluu mm. terveyteen, asumiseen ja toimeentuloon liittyvät asiat.

SOPO/KOPO seuraa myös hyvin paljon valtakunnallisia päätöksiä esimerkiksi opintotukiasioihin liittyen ja tiedottaa niistä jäsenille.

Moikku täällä Saikku eli Saijamalla! Olen toisen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija, ja toimin KUTOPin kopo/sopo vastaavana. Toimin myös tuutorina. Päädyin tänne Sotkamosta, joten kaikenlainen urheilu on lähellä sydäntä. Olen myös hyvä penkkiurheilija, eniten tulee seurattua pesäpalloa ja ampumahiihtoa. Jos sinulla on jotain mikä askarruttaa, etenkin koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa, tule rohkeasti kysymään. Löydät minut yleensä KUTOPin päämajalta luokasta A3082 ja Kuopion yöelämästä.

 

SIHTEERI

Pihla Tuupanen

sihteeri.kutop@edu.savonia.fi

Sihteerin pääasiallinen tehtävä on kirjata ylös hallituksen kokouksissa päätetyt asiat. Sihteeri laatii kokouksen pohjalta virallisen pöytäkirjan.

Opiskelen neljättä vuotta kone- ja tuotantotekniikkaa ja toimin tänä vuonna KUTOPin sihteerinä.

 

VARAPUHEENJOHTAJA&HUPI- JA KULTTUURIVASTAAVA

Teemu Juvonen

huvi.kutop@edu.savonia.fi

Varapuheenjohtajan (VPJ) tehtävänä on tukea puheenjohtajaa tehtävässään. Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajana varsinaisen puheenjohtajan ollessa estynyt.

Hupi- ja kulttuurivastaavan toimenkuvaan kuuluu erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Tapahtumavastaava toimii paljon yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa ja osallistuu yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien organisointiin. Tehtäviin kuuluu mm. tilojen varaaminen, ohjelman suunnittelu, henkilökunnan rekrytointi tapahtumiin sekä mainostus- ja lipunmyynti.

Morjes! Olen Teemu ja paimennan vapaa-ajallani lampaita ja Opistotiellä meidän puheenjohtajaa Eetua. Opiskelen kolmatta vuotta rakennusmestariksi Savonialla. Pikkukylältä lähtöisin tämä ukko, joten pihapelejä on pelattu! Nykäse rohkeesti hihasta, jos joku asia mietityttää, koitan jeesata parhaani mukaan. Jos tulee mieleen tapahtumiin liittyen uusia ideoita tai kysyttävää niin uudet ideat on tälle miehelle tervetullutta.

 

HUPI- JA KULTTUURIVASTAAVA

Niko Helppolainen

huvi.kutop@edu.savonia.fi

Hupi- ja kulttuurivastaavan toimenkuvaan kuuluu erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Tapahtumavastaava toimii paljon yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa ja osallistuu yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien organisointiin. Tehtäviin kuuluu mm. tilojen varaaminen, ohjelman suunnittelu, henkilökunnan rekrytointi tapahtumiin sekä mainostus- ja lipunmyynti.

Moro! Olen Niko Helppolainen ja opiskelen kolmatta vuotta rakennustekniikkaa. Toimin KUTOPin tapahtumavastaavana sekä lipunkantajana. Vapaa-ajalla käyn salilla, harrastan urheilua ja liikuntaa monipuolisesti sekä soitan kitaraa. Meikäläisen voi tavoittaa luokasta A3082 tai joskus löytää Kuopion yöelämästä eli jos jokin askarruttaa tai olisi ideoita tapahtumiin liittyen, niin rohkeasti vaan jutuille.

 

LIIKUNTAVASTAAVA

Katri Mikkonen

liikunta.kutop@edu.savonia.fi

Liikuntavastaavan tehtävä on kannustaa yhdistyksen jäseniä liikkumaan, sekä vaikuttaa liikuntapaikkojen toimivuuteen. Liikuntavastaava järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia kuten esimerkiksi laskettelureissun.

Hei! Olen Katri ja toimin KUTOPin liikuntavastaavana sekä tuutorina. Olen toisen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija. Pidän kaikenlaisesta liikunnasta ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta. Minut löytää helposti KUTOPin päämajalta sekä Kuopion yöelämästä. Tule juttelemaan, jos mieleen tulee ideoita tai kysymyksiä tekun liikunta-asioihin liittyen!

 

HALLITUKSEN JÄSEN

Pekka Pekkonen

Hallituksen jäsenellä ei ole varsinaista toimialuetta, mutta käytännössä hän voi toimia kaikkien vastuualueiden apuna tarvittaessa. Hallituksen jäsen on myös varajäsen muihin vastuualueisiin.

Morjes! Olen Pekka Pekkonen ja opiskelen neljättä vuotta konetekniikkaa ja erikoistun tuotekehitykseen. Opiskelujeni ohella toimin tekniikan tuutorivastaavana ja hallituksen jäsenenä. Harrastuksiini kuuluu mm. uinti, lenkkeily sekä metsästys. Minut yleensä löytää Kuopion yöelämästä taikka KUTOPin päämajan sohvalta nukkumasta.

 

 

TIEDOTUSVASTAAVA

Jaakko Miettinen

tiedotus.kutop@edu.savonia.fi

Tiedotusvastaava tiedottaa hallituksen päätöksistä, sekä opiskelijoita koskevista ajankohtaisista asioista jäsenistölle. Erilaisia tiedotuskanavia ovat mm. sähköposti, sosiaalinen media sekä ilmoitustaulut.

Moikka!

Olen Miettisen Jaakko, 21-vuotias rakennusinsinööriopiskelija Kuopiosta. Toimin KUTOPin hallituksessa tiedotusvastaavana. Vapaa-ajalla käyn nostelemassa painoja salilla ja syksyisin metsästelen. Tule nykäsee hihasta tai laita spostia, jos jokin askarruttaa mieltä!

 

KANSAINVÄLISYYSVASTAAVA

Salli Mäki

kv.kutop@edu.savonia.fi

Kansainvälisyys- eli KV-vastaava huolehtii yhdistystä koskevia kansainvälisiä asioita. Käytännössä KV-vastaavan toimeen kuuluu vaihto-opiskelijoiden asioiden hoitamista.

Hello! Olen Salli Mäki ja 3. vuoden rakennusmestariopiskelija. Toimin KUTOPin kansainvälisyysvastaavana. Olen lähtöisin Varkaudesta, mutta olen asunut jo hyvän aikaa Kuopiossa. Harrastan käsitöitä, käyn mummojumpassa ja pyöräilen. Olen tuutori, horoskoopilta neitsyt ja lempiväri on turkoosi. Minut voi bongata koululta tai metsästä koirien kanssa.

KUTOP’s International Representative

Hello! My name is Salli Mäki and I’m a 2nd year student in degree program of construction management. At the moment I work as the board member for international affairs. I take care of the well-being for our exchange students.

 

 

JÄRJESTELMÄVASTAAVA

Anniina Kinnunen

jarjestelma.kutop@edu.savonia.fi

Järjestelmävastaava huolehtii yhdistyksen tietojärjestelmistä sekä opiskelijakorttikuvauksista- ja tilauksista.

Moro! Olen Anniina, raksatyttö Leppävirralta. Toimin KUTOPilla järjestelmävastaavana. Opiskelen kolmatta vuottani rakennusmestariksi. Pidän valokuvaamisesta ja minut voitkin bongata metsistä tai kaupungilta kameran linssin takaa. Yleensä mukanani on metsästyskoirani Hilla. Tulehan moikkamaan, niin jutustellaan lisää!