Kuopion Tekun Opiskelijayhdistys (KUTOP)

Hallitus

PUHEENJOHTAJA

Teemu Juvonen

pj.kutop@edu.savonia.fi

Puheenjohtaja toimii yhdistyksen keulakuvana ja edustaa yhdistystä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Puheenjohtaja valmistelee hallituksen kokoukset ja huolehtii että ne pidetään ajallaan. Puheenjohtaja myös valvoo kokouksissa päätettyjen tehtävien toimeenpanoa. Puheenjohtajalla on nimenkirjoitusoikeus ja hän huolehtii mm. muutokset yhdistysrekisteriin. Puheenjohtaja on viime kädessä vastuussa hallituksen toiminnasta.

Morjes!
Olen Teemu ja toimin KUTOPin puheenjohtajana, sekä SAVOTTAn edustajiston jäsenenä. Olen kolmannen vuoden rakennusmestariopiskelija. Harrastuksiini kuuluu salibandy sekä punttisali. Pidän johtohahmona olemisesta, niin kuin kuvasta näkyy paimennan ylämaankarjaa ja KUTOP hallitusta.
Jos tulee jotain askarruttavia kysyttäviä niin nykäse hihasta, eiköhän myö yhdessä joku ratkaisu asialle löydetä!
Löydät minut Savonian käytävien lisäksi päämajaltamme tai Kuopion yöelämästä.

 

VARAPUHEENJOHTAJA/KOULUTUS- JA SOSIAALIPOLIITTINEN VASTAAVA

Saijamalla Klemetti

kopo.kutop@edu.savonia.fi
sopo.kutop@edu.savonia.fi

Varapuheenjohtajan (VPJ) tehtävänä on tukea puheenjohtajaa tehtävässään. Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajana varsinaisen puheenjohtajan ollessa estynyt.

Koulutuspoliittinen vastaava eli KOPO huolehtii opiskelijoiden oikeuksista ja ottaa kantaa opiskelun sujuvuuteen ja laatuun.

Sosiaalipoliittinen vastaava eli SOPO keskittyy yhdistysten jäsenten opiskeluaikaisesta hyvinvoinnista. Tähän kuuluu mm. terveyteen, asumiseen ja toimeentuloon liittyvät asiat.

SOPO/KOPO seuraa myös hyvin paljon valtakunnallisia päätöksiä esimerkiksi opintotukiasioihin liittyen ja tiedottaa niistä jäsenille.

Moikku täällä Saikku eli Saijamalla! Olen toisen vuoden rakennusarkkitehtiopiskelija, ja toimin KUTOPin varapuheenjohtajana sekä kopo/sopo vastaavana. Toimin myös tuutorina. Päädyin tänne Sotkamosta, joten kaikenlainen urheilu on lähellä sydäntä. Olen myös hyvä penkkiurheilija, eniten tulee seurattua pesäpalloa ja ampumahiihtoa. Jos sinulla on jotain mikä askarruttaa, etenkin koulutus- ja sosiaalipoliittisissa asioissa, tule rohkeasti kysymään. Löydät minut yleensä KUTOPin päämajalta luokasta A3082 ja Kuopion yöelämästä.

 

SIHTEERI

Salli Mäki

sihteeri.kutop@edu.savonia.fi

Sihteerin pääasiallinen tehtävä on kirjata ylös hallituksen kokouksissa päätetyt asiat. Sihteeri laatii kokouksen pohjalta virallisen pöytäkirjan.

Moi! Olen Salli ja opiskelen kolmatta vuotta rakennusmestariksi. KUTOPin lisäksi toimin myös SAVOTTA:ssa korkeakoululiikuntavastaavana. Hengaan usein KUTOPin päämajalla ja soittelen ukulelea. Harrastan myös ilma-akrobatiaa ja tankotanssia.

 

HUPI- JA KULTTUURIVASTAAVA

Pietari Puronpää

huvi.kutop@edu.savonia.fi

Hupi- ja kulttuurivastaavan toimenkuvaan kuuluu erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Tapahtumavastaava toimii paljon yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa ja osallistuu yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien organisointiin. Tehtäviin kuuluu mm. tilojen varaaminen, ohjelman suunnittelu, henkilökunnan rekrytointi tapahtumiin sekä mainostus- ja lipunmyynti.

Morjes! Olen Pietari ja toimin KUTOPin tapahtumavastaavana. Olen ensimmäisen vuoden rakennusinsinööriopiskelija. Vapaa-ajalla harrastelen monipuolista liikuntaa ja syksyisin metsästystä. Helpoiten minut voi löytää luokasta A3082 tai Kuopion opiskelijabileistä. Jos tulee mieleen kysyttävää tai ehdotuksia tapahtumiin liittyen tule rohkeasti nykäisemään hihasta.

 

HUPI- JA KULTTUURIVASTAAVA

Niko Helppolainen

huvi.kutop@edu.savonia.fi

Hupi- ja kulttuurivastaavan toimenkuvaan kuuluu erilaisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Tapahtumavastaava toimii paljon yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa ja osallistuu yhteistyössä järjestettyjen tapahtumien organisointiin. Tehtäviin kuuluu mm. tilojen varaaminen, ohjelman suunnittelu, henkilökunnan rekrytointi tapahtumiin sekä mainostus- ja lipunmyynti.

Moro! Olen Niko Helppolainen ja opiskelen kolmatta vuotta rakennustekniikkaa. Toimin KUTOPin tapahtumavastaavana sekä lipunkantajana. Vapaa-ajalla käyn salilla, harrastan urheilua ja liikuntaa monipuolisesti sekä soitan kitaraa. Meikäläisen voi tavoittaa luokasta A3082 tai joskus löytää Kuopion yöelämästä eli jos jokin askarruttaa tai olisi ideoita tapahtumiin liittyen, niin rohkeasti vaan jutuille.

 

LIIKUNTAVASTAAVA

Petri Korhonen

liikunta.kutop@edu.savonia.fi

Liikuntavastaavan tehtävä on kannustaa yhdistyksen jäseniä liikkumaan, sekä vaikuttaa liikuntapaikkojen toimivuuteen. Liikuntavastaava järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia kuten esimerkiksi laskettelureissun.

Hei vuan! Olen Petri, tuttavallisemmin Pete ja toimin KUTOPin liikuntavastaavana. Olen eka vuoden rakennusmestariopiskelija. Vapaa-aikani kuluu pitkälti liikkumiseen, eritoten salibandyn ja pipolätkän parissa. Kesän ja syksyn tullen kalastus ja metsästys astuvat kuvioihin mukaan. Tykkään myös kokeilla kaikkea uutta ja extemporea. Löydät minut helpoiten KUTOPin päämajalta luokasta A3082 sekä opiskelijabileistä. Tule rohkeasti juttelemaan, jos mielessä on huolia, murheita tai uusia ideoita ja kysymyksiä Tekun liikunta-asioihin liittyen!

 

TIEDOTUSVASTAAVA

Aleksi Nyström

Tiedotusvastaava tiedottaa hallituksen päätöksistä, sekä opiskelijoita koskevista ajankohtaisista asioista jäsenistölle. Erilaisia tiedotuskanavia ovat mm. sähköposti, sosiaalinen media sekä ilmoitustaulut.

Hei!

Olen Aleksi ja alkoho… siis tiedotusvastaava. Pidän ruoanlaitosta ja Gin Toniceista. Olen rakennusmestariopiskelija ja käyn toista vuotta. Olen kotoisin Iitistä ja olen harrastanut salibändyä aikoinani ja nykyisin harrastan penkkiurheilua. Huumorintajuni on heikkoa ja jopa olematonta. Jos joskus jostain jää info puuttumaan, niin luultavasti olen syypäänä asiaan.

 

TIEDOTUSVASTAAVA

Mikko Piipponen

tiedotus.kutop@edu.savonia.fi

Tiedotusvastaava tiedottaa hallituksen päätöksistä, sekä opiskelijoita koskevista ajankohtaisista asioista jäsenistölle. Erilaisia tiedotuskanavia ovat mm. sähköposti, sosiaalinen media sekä ilmoitustaulut.

Moro.
Olen Piipposen Mikko, ensimmäisen vuosikurssin rakennustekniikan opiskelija Lapinlahdelta, kotoisin kuitenkin Oulusta.
Toimin KUTOPissa toisena tiedotusvastaavana eli tulet saamaan minulta tai Aleksilta postia kouluun ja tapahtumiin liittyvistä jutuista.
Minut löytää usein KUTOPin toimistolta ja toki käytäviltä myös pyörimästä, ja aina, siis AINA jos joku askarruttaa tai on muuten vaan jotain mielen päällä niin tule ihmeessä nykimään hihasta niin autan parhaani mukaan….

 

KANSAINVÄLISYYSVASTAAVA

Katri Mikkonen

kv.kutop@edu.savonia.fi

Kansainvälisyys- eli KV-vastaava huolehtii yhdistystä koskevia kansainvälisiä asioita. Käytännössä KV-vastaavan toimeen kuuluu vaihto-opiskelijoiden asioiden hoitamista.

 

JÄRJESTELMÄVASTAAVA

Anniina Kinnunen

jarjestelma.kutop@edu.savonia.fi

Järjestelmävastaava huolehtii yhdistyksen tietojärjestelmistä sekä opiskelijakorttikuvauksista- ja tilauksista.

Terve! Olen Anniina, kotoisin Leppävirran Konnuslahdesta. Toimin KUTOPilla järjestelmävastaavana. Opiskelen kolmatta vuottani rakennusmestariksi. Pidän valokuvaamisesta ja minut voitkin bongata metsistä tai kaupungilta kameran linssin takaa. Yleensä mukanani on metsästyskoirani Hilla. Tulehan moikkamaan, niin jutustellaan lisää!